Alla inlägg den 22 juli 2007

Av Emma Strandh - 22 juli 2007 22:46

;D Haha, älskar den reklamen! Hahaha. Måste se den filmen dirket när den kommer ut. Grym grym.


Idag har mitt liv varit ett helvete. Klev upp halv12 och gick till jobbet, sen har jag stått där hela dan. Har verkligen haft ont överallt och varit trött och less... :/ Men det har ändå varit roligt för alexander är PSYK och nadia är rolig... Haha. Älskar o jobba med dom... Och EWE;) fast hon var inte där idag, jag jobbade åt henne som den slav jävel jag är!! Och vad får man tillbaka, ingenting. :( Haha skojar bara


Efter jobbet så gick jag förbannat sakta hem, kändes som mina knäskålar skulle gå ur led så fort jag tog ett steg. Var verkligen tröttast i kommun, fett jobbigt. Men nu är det värt det när man har tjänat lite cashing :) Det är bra med pengar... Men jag bränner dom ju som smör jämt, måste spara nu för jag ska köpa en plattång! Mitt nya hår funkar inte utan plattång, och det funkar inte med min jävla tång som är så jävla sliten o dålig.


Sitter hos Evelina nu, danne är pch spelar fotboll så vi är själva here ;) Med William åxo såklart som inte har somnat än för han vill vara med sin älskade älskade PEMMEN:D nanny!!


Imorrn vet ja inte va ja ska göra, ingen aning. Jo jag ska ju fan sova hos sebbe ;) Ska bo där i veckan några dagar. Jobbar onsdag sen e jag leeeedig tills på lördag :D GREAT. Hoppas det är soligt så man kan få lite jävla färg på kroppen innan jag känner mig bleeeek. Men jag är inte så blek men jag vill vara brunare.. Aja. FInns folk som har det värre haha.


Sitter och väntar på att en person ska slå på telefonen så man får tag i denne. Innan jag blir galen och får åt nerverna... :( detta tär på mig och är förbannat jobbigt!!! aja vettefan va ja ska göra åt dehär alltså...


Ska vara med evelina ett tag till sen ska jag väl hem och duscha, en välbehövlig  jävla dusch ska det bli :) SKÖNT! vi har ju grymt shampoo och balsam nu från SPA:t uppe på södra berget. Skitbra är det och man känner sig så jävla fräsch efteråt.


Här kommer lite bilder sen vi grillade igår :) Inte så många, orkade inte ladda upp för dom var stora och det tog sån tid. Enjoy, hahaha. Dom är fulaaa.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<<
Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards