Alla inlägg den 26 juli 2007

Av Emma Strandh - 26 juli 2007 18:16

Yes, det är vad jag har ägnat min eftermiddag åt :) varit barnvakt åt min lilla älskling William. Sötnosen... Ewe jobbade o Danne gjorde nånting så då hade jag honom istället, inte mig emot dock.


Idag har inte jag gjort så jävla mycket. Somsagt så var jag och Sebbe hos Kalle inatt :) Det var roligt. Sebbe satt iof bara i soffan ute i vardagsrummet precis hela kvällen och rörde sig inte ur fläcken ens, och jag Kalle och Lenne satt och kollade på två psykfilmer haha. Sen gick jag och Sebbe hem till mig vid 5tiden imorse och somnade som två sälar, iaf jag. Var sjuuukt trött och svart under ögonen somfan haha, fast det är jag ju alltid men det var extremt imorse alltså.


Imorse så skulle jag egentligen på stan med Ewe, men det regnade ju och ewe skulle ändå börja jobba kl 1600 så vi sket i stan. Så vi gick på Ica och köpte daim, cola och en korv haha. Sen gick vi upp till mig, väckte Sebastian sen spelade vi chicago!! Ewe vann jag kom tvåa och sebbe loosade, hah. Stackarn ;P


Vid 1530 så gick jag med Evelina och William bort till jobbet, för jag skulle hämta mitt diadem som jag glömde där i söndags. Sen sa vi hejdå till Ewe och gick hem till mig och myste lite, sen käkade willy mat och sen har vi bara chillat.


TOBBE RINGDE NYSS !!! gissa om jag blev gladast i hela jävla världen då... :) han mådde iallafall bra och allt sånt, skönt o höra hans röst o få prata med honom. Det känns som det var jävligt längesen sist, vill åka upp dit igen och umgås med honom :( Vill bara ha hem han nuuuuuuuu. Jävla skit!! Aja.. saknar dig älskade bror. Mycket :/


Nu ska jag iallafall duscha o göra mig iordning. Håller på svettas ihjäl  för jag har suttit och gungat Willy på benet medans han tittade på tv så han inte skulle bli lessen medans jag pratade med Tobbe... Sen nu har Lena hämtat honom så nu är jag ensam, Sebbe har dragit åxo vettefan vart men han drog iaf, till Robert tror jag? vet ej...


Vad händer ikväll? Ingen aning, tror jag iaf ska ner till Ewe när hon slutar jobba. I guess so. Har ju bara sura jävla människor runt omkring mig ändå som jag inte vill va me! Sug


Nu drar jag, ciao




Av Emma Strandh - 26 juli 2007 00:51

Fuck vad less jag blir, hade skrivit en skitlång blogg så försvann bara hela skiten för jag råkade nudda nån tangent som jag inte borde nuddat... Lessamt! Helvetes jävlar.


Sitter hemma hos Kalle nu iaf med Sebbe. Kalle är hos Lenne en snabbis och lämnar nåt till henne, fast han har varit där jävligt länge nu, och sebbe pratar bara i telefonen hela tiden, han har gjort det hela fucking kvällen... Även när vi var hemma hos honom, jag vill att Kalle ska komma tillbaka så jag har nån o va me! Sebbe är inget bra sällskap idag... Tråkis.


Idag har jag inte gjort så mycket, träffade Lina en sväng förut och pratade lite om hur hon hade haft det utomlands osv, så det var ju trevligt=) Sen skjutsade hon oss till Sebbe.. Sen har jag bara varit där hela kvällen tills vi åkte hit med Kalle. Gick och mötte Marcus en snabbis förut åxo, han skulle ge mig en sak och så skulle vi prata lite.. Det var ju roligt o träffa han litegranna åxo=)


Nu kom Kalle och Lenne så nu ska jag inte sitta här nå mer... Ciao.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<<
Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards