Alla inlägg under juli 2007

Av Emma Strandh - 27 juli 2007 23:52

Har jag vattnat nyss, hos mormor. Har ju tagit på mig att vattna hennes blommor medans hon är i Stockholm hos sin syster.. Passade på att "låna" massa saker åxo som jag ville ha. haha ;) Min mormor got stuff jag lovar.


Nu sitter jag iaf hemma igen, tråkar. Men orkar inte göra så mycket heller, är verkligen sjuuukt trött och tärd. Vet inte varför riktigt heller, sov ju tidigt igår? Hmm.. Kanske har sovit för mycket eller nåt.


Imorrn väntar ca 10 timmars jobb! Fyfan, kommer vara död efteråt, det är jag alltid när jag jobbar helger. Har jobbat varje helg i hundra veckor nu, snart får det räääcka asså. Men det är bra med pengar anyhow... Dilemma!


Idag när jag var på Ikea med Lina och Anette så träffade jag min faster :D wie, det var lääängesen vi sågs och jag saknar både henne o mina kusiner. Rasmus har blivit galet stor och Richard är väl lika stor som förut haha. Han träffar jag ganska ofta på skolan satt. Men iallafall så bestämde vi att jag o mami ska komma upp och hälsa på nåt i veckan, har inte ens varit där sen dom flyttade till huset ju. Fan vilken dålig brorsdotter jag är;) Hehe.



Nu ska jag väl lägga mig och se på film eller nåt, lånade två filmer av mormor som verkar lite halvdåliga men vafan gör man.


Nu ska jag gå, nu vart jag less och irriterad...........................

Av Emma Strandh - 27 juli 2007 15:09

Yes, stan har jag befunnit mig på idag.. Gick med Evelina William Danne och Lina :) trevligt trevligt. Hittade ingenting typ, bara en tröja på Cubus som är gul och vanlig bara... En långärmad t-shirt typ. Ganska fin var den.


Igår så var jag hos Ewe & Danne på kvällen och såg "10 orsaker att hata dig" på femman, den har jag sett den miljard gånger men den tåls att se igen, ganska bra är den. Såg dock inte hela för jag var så grymt trött så jag somnade en gång i minuten, så jag gick hem halv12 och la mig och sov, skööönt. Vaknade 04.04 och var sugen på nåt, så jag gick upp men då vart jag inge sugen längre så jag drack  bara lite vatten och rökte en cigg, sen somnade jag om.


Vid 1130 imorse kom mamma och la sig bredvid mig och skulle väcka mig, haha. Mys:) Hon frågade vad jag ville ha när jag fyller år men jag minns inte vad jag svarade, minns bara "iPod hörlurar som man hänger runt halsen" haha... Jag + sömn = död. Haha!


Iallafall så tog jag och klev upp, gjorde mig iordning och tog 1230 bussen ner på stan och mötte peoplesen.


Nu ska jag åka med Lina och Anette ut på Ikea en sväng, sen hem och käka :) sen ner till mormor och vattna hennes stackars blommor, hahaha.


Skriver mer sen! ciao

Av Emma Strandh - 26 juli 2007 18:16

Yes, det är vad jag har ägnat min eftermiddag åt :) varit barnvakt åt min lilla älskling William. Sötnosen... Ewe jobbade o Danne gjorde nånting så då hade jag honom istället, inte mig emot dock.


Idag har inte jag gjort så jävla mycket. Somsagt så var jag och Sebbe hos Kalle inatt :) Det var roligt. Sebbe satt iof bara i soffan ute i vardagsrummet precis hela kvällen och rörde sig inte ur fläcken ens, och jag Kalle och Lenne satt och kollade på två psykfilmer haha. Sen gick jag och Sebbe hem till mig vid 5tiden imorse och somnade som två sälar, iaf jag. Var sjuuukt trött och svart under ögonen somfan haha, fast det är jag ju alltid men det var extremt imorse alltså.


Imorse så skulle jag egentligen på stan med Ewe, men det regnade ju och ewe skulle ändå börja jobba kl 1600 så vi sket i stan. Så vi gick på Ica och köpte daim, cola och en korv haha. Sen gick vi upp till mig, väckte Sebastian sen spelade vi chicago!! Ewe vann jag kom tvåa och sebbe loosade, hah. Stackarn ;P


Vid 1530 så gick jag med Evelina och William bort till jobbet, för jag skulle hämta mitt diadem som jag glömde där i söndags. Sen sa vi hejdå till Ewe och gick hem till mig och myste lite, sen käkade willy mat och sen har vi bara chillat.


TOBBE RINGDE NYSS !!! gissa om jag blev gladast i hela jävla världen då... :) han mådde iallafall bra och allt sånt, skönt o höra hans röst o få prata med honom. Det känns som det var jävligt längesen sist, vill åka upp dit igen och umgås med honom :( Vill bara ha hem han nuuuuuuuu. Jävla skit!! Aja.. saknar dig älskade bror. Mycket :/


Nu ska jag iallafall duscha o göra mig iordning. Håller på svettas ihjäl  för jag har suttit och gungat Willy på benet medans han tittade på tv så han inte skulle bli lessen medans jag pratade med Tobbe... Sen nu har Lena hämtat honom så nu är jag ensam, Sebbe har dragit åxo vettefan vart men han drog iaf, till Robert tror jag? vet ej...


Vad händer ikväll? Ingen aning, tror jag iaf ska ner till Ewe när hon slutar jobba. I guess so. Har ju bara sura jävla människor runt omkring mig ändå som jag inte vill va me! Sug


Nu drar jag, ciao




Av Emma Strandh - 26 juli 2007 00:51

Fuck vad less jag blir, hade skrivit en skitlång blogg så försvann bara hela skiten för jag råkade nudda nån tangent som jag inte borde nuddat... Lessamt! Helvetes jävlar.


Sitter hemma hos Kalle nu iaf med Sebbe. Kalle är hos Lenne en snabbis och lämnar nåt till henne, fast han har varit där jävligt länge nu, och sebbe pratar bara i telefonen hela tiden, han har gjort det hela fucking kvällen... Även när vi var hemma hos honom, jag vill att Kalle ska komma tillbaka så jag har nån o va me! Sebbe är inget bra sällskap idag... Tråkis.


Idag har jag inte gjort så mycket, träffade Lina en sväng förut och pratade lite om hur hon hade haft det utomlands osv, så det var ju trevligt=) Sen skjutsade hon oss till Sebbe.. Sen har jag bara varit där hela kvällen tills vi åkte hit med Kalle. Gick och mötte Marcus en snabbis förut åxo, han skulle ge mig en sak och så skulle vi prata lite.. Det var ju roligt o träffa han litegranna åxo=)


Nu kom Kalle och Lenne så nu ska jag inte sitta här nå mer... Ciao.

Av Emma Strandh - 25 juli 2007 13:47

Nu är jag hemma :) ganska skönt...


Tänkte berätta lite om gårdagen, har inte så mycket annat för mig ändå.

Dagen började med att jag vaknade sent, har kommit in i den rytmen igen och det är inte bra men vad gör man? Mormor ringde och ville att jag skulle komma och hjälpa henne att bära sin tunga resväska till bussen för hon orkade den inte själv, hon ska till Stockholm, så det gjorde jag. Jag ska vattna hennes blommor i två veckor åxo, stackars blommor... ^^


Sen gick jag hem, sov en stund till eller nåt? Sen kom Sebbe hit, så duschade jag och gjorde mig iordning sen käkade jag middag. Sen gick vi upp till Sebbe och chillade bara typ. Efter en stund kom Filip Kricke Jens och Danne förbi, de va inte igår :) Kul o se dom. Filip Kricke och Danne söp, haha som vanligt. Så satt jag Kricke och Filip vid köksbordet och diskuterade hela jävla kvällen, vi diskuterade verkligen om ALLT. Hurvida Kricke inte kände sig svensk fast han har bott här hela livet och pratar flytande svenska utan brytning eller nånting, haha. Han kände sig orättvist behandlad o den äldre generationen svenskar är rasister allihopa o blablabla. haha :D Jag och filip vart skitarg för han hade sååå dåliga argument och sa verkligen emot sig själv heela tiden. Hahaha men det var roligt! Kricke släppte det aldrig heller, utan fortsatte och gnata på fast det inte ledde någonstans. haha! DÅRE:P Aja roligt vare iaf :D Kul o umgås igen, mina älskade vänner;D


Nu har jag bytt bort mitt pass på jobbet idag till Sandra, tacka gud för att hon kunde ta det åt mig! Orkar verkligen inte att jobba idag, mår inge bra i kroppen och känner mig helt utmattad o slut. Puhh...


Sov iaf hos Sebbe inatt, så när folket hade gått så la vi oss och kollade på "Evan Almighty", ni vet Evan Baxter som var så jävlig mot Bruce den allsmäktige i den filmen? Hahaha, höll på skratta ihjäl mig tusen gånger, skitrolig film. Och nu ska jag va me sebs ikväll igen och se en skitbra film som jag har LÄÄÄNGTAT efter! Verkligen :D wie. thank you my bezzzzt friend


Ska gå ner på Ica en snabbis snart åxo, måste uträtta ett ärende ;) Haha.


Nu ska jag springa vidare, SNART FYLLER JAG ÅR :D ge mig presenter!!



BÄSTA!!! avslutningsklassen 2006 (`v´) ohh i miss it..


Av Emma Strandh - 23 juli 2007 00:46

00.46


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För 10 år sedan, då var jag 6 år och skulle fylla 7. Vid exakt denhär tidpunkten lekte jag väl och var brun som en pepparkaka och längtade tills jag skulle börja 1an på ST:olofsskolan.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
ett år sedan... Då var jag tillsammans med Marcus, eller så hade vi gjort slut som vanligt jag minns inte riktigt. Var iaf med honom, så softade jag väl och var nervös för att börja gymnasiet. (Som sedan visade sig vara skit och jag hatar verkligen det!!!)


3) FEM SNACKS DU GILLAR
Ja du alla snacks? ;) haha. Jag gillar mest cocacola iaf om det gills?


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Basshunter - Boten anna (vem kan den inte? Jävla rix-fm)

Eminem - When the music stops
Eminem - Halies song
Eminem - Curtains down

Eminem - Superman

Eminem - Still dont give a fuck

(Kan mååååånga eminem;)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Köpa massa saker till tobbe och mamma, spara en massa, köpa kläder för 500.000 och sen åka utomlands o köpa massa dyra prylar osånt:)

6) FEM DÅLIGA VANOR
Nikotin, sover alldeles för dåligt, äter mat alldeles för sällan, sköter inte skolan, stöter bort folk när dom kommer för nära

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sova, åka snowboard, vara med tobbe, vara med ewe & william, göra roliga saker.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Köpa: Klackskor, rött läppstift, rött nagellack, fotfil, surströmming
Klä mig i: klackeskor, rosa benvärmare, pumps, rosa byxor, second hand kläder

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
datorn, min mobil, min tv & dvd, sängen, ewe.


10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Evelina Persson, Henke Grankvist, Lina NS, sen läser jag inge mer bloggar. Haha.

Av Emma Strandh - 22 juli 2007 22:46

;D Haha, älskar den reklamen! Hahaha. Måste se den filmen dirket när den kommer ut. Grym grym.


Idag har mitt liv varit ett helvete. Klev upp halv12 och gick till jobbet, sen har jag stått där hela dan. Har verkligen haft ont överallt och varit trött och less... :/ Men det har ändå varit roligt för alexander är PSYK och nadia är rolig... Haha. Älskar o jobba med dom... Och EWE;) fast hon var inte där idag, jag jobbade åt henne som den slav jävel jag är!! Och vad får man tillbaka, ingenting. :( Haha skojar bara


Efter jobbet så gick jag förbannat sakta hem, kändes som mina knäskålar skulle gå ur led så fort jag tog ett steg. Var verkligen tröttast i kommun, fett jobbigt. Men nu är det värt det när man har tjänat lite cashing :) Det är bra med pengar... Men jag bränner dom ju som smör jämt, måste spara nu för jag ska köpa en plattång! Mitt nya hår funkar inte utan plattång, och det funkar inte med min jävla tång som är så jävla sliten o dålig.


Sitter hos Evelina nu, danne är pch spelar fotboll så vi är själva here ;) Med William åxo såklart som inte har somnat än för han vill vara med sin älskade älskade PEMMEN:D nanny!!


Imorrn vet ja inte va ja ska göra, ingen aning. Jo jag ska ju fan sova hos sebbe ;) Ska bo där i veckan några dagar. Jobbar onsdag sen e jag leeeedig tills på lördag :D GREAT. Hoppas det är soligt så man kan få lite jävla färg på kroppen innan jag känner mig bleeeek. Men jag är inte så blek men jag vill vara brunare.. Aja. FInns folk som har det värre haha.


Sitter och väntar på att en person ska slå på telefonen så man får tag i denne. Innan jag blir galen och får åt nerverna... :( detta tär på mig och är förbannat jobbigt!!! aja vettefan va ja ska göra åt dehär alltså...


Ska vara med evelina ett tag till sen ska jag väl hem och duscha, en välbehövlig  jävla dusch ska det bli :) SKÖNT! vi har ju grymt shampoo och balsam nu från SPA:t uppe på södra berget. Skitbra är det och man känner sig så jävla fräsch efteråt.


Här kommer lite bilder sen vi grillade igår :) Inte så många, orkade inte ladda upp för dom var stora och det tog sån tid. Enjoy, hahaha. Dom är fulaaa.

Av Emma Strandh - 21 juli 2007 13:51

Nu skriver jag på ett nytt datum ;) woho. Framsteg kallar jag det, haha.


Nu har jag nyss precis vaknat, skönt. Jag älskar att sova läänge utan att folk ska ringa och störa mig hela tiden. Wonderful. Ewe får ringa och störa mig men ingen annan ;) då blir jag elak och svarar oftast inte. Haha, inte med meningen men jag gör det i sömnen lixom.


Inatt drömde jag ingen sjuk dröm, skönt. Härromnatten däremot drömde jag sjukaste jävla drömmen, hahahaha. Verkligen en psych dröm :O Började fundera över min mentala hälsa. Drömde att jag Vilma och Evelina var på paradisbadet hahaha.


Nu skiner solen ute, skönt. Ska nog gå ut och lägga mig bredvid min mami och sola lite på uteplatsen, det ser skönt ut. Men jag har sprängande huvudvärk ;/ Kommer säkert somna igen, haha. Ont i käkarna har jag åxo, som jag hade när jag var i Hassela, fast inte lika mycket.



I want you here.



saknar dig tobbe, mer och mer för varje sekund som passerar. Älskar dig <3



En liten lista eftersom jag har tråkigt. Tro inte att listorna inte följer med mig till denna blogg  ;) haha.


Hav eller Sjö

Tv eller Dator

Höst eller Vår

Jul eller Påsk

Svart eller Vit

Ipod eller mp3

VH1 eller MTV

Rosa eller Lila

Hund eller Katt

Guld eller Silver

Bad eller Dusch

Sko eller Sandal

Afrika eller Asien

Löshår eller Äkta

Mobil eller Telefon

Klänning eller Kjol

Blond eller Brunett

Lägenhet eller Hus

Vanilj eller Choklad

Ring eller Halsband

Jordgubb eller Hallon

Nyår eller Midsommar

Långt hår eller Kort hår

Nagellack eller Läppstift

Bil eller Buss

Sanning eller Konsekvens

Blåa ögon eller Bruna ögon

Jeans eller Leggings

Snowboard eller Skidor

Harry Potter eller Lord of the Rings

Berg-och-dalbana eller Vattenbana

Plugga eller Arbeta

Christina Aguilera eller Britney Spears

Stjärnor eller Månen

Vinter eller Sommar


uppdaterar 18.15

Tjena hejsan. Här sitter jag, Emma Strandh, 16 år fyller 17 om några dagar, stjärntecken Lejon, åker snowboard på vintrarna och på sommaren gör jag väl vad man gör på sommaren, chillar oså. Jag har inget liv men det skiter jag i. FAN VAD TRÅKIGT ALLT ÄR.


Tacka gud för att Ewe ringde nyss och frågade om jag ville vara med henne, fett glad blev jag då. Har bara suttit och tittat på tv hela dan o inte gjort ett skit och funderat på när nån ska höra av sig och fråga om jag vill umgås, men det har inte ringt. Haha nofriends, nolife :(


Gick iallafall ner på Ica förut och handlade spaghetti och köttfärsås, ställde mig och lagade sen åt jag. Jag har blivit duktig nu, lagar mat när jag är hungrig, nu har det snart varit såhär i en vecka och ska fortsätta vara så in the future, det måste det. Sebbe kommer bli glad nu när jag har ätit, haha. Han är orolig haha.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen göra mig iordning (har ju inget speciellt o göra ändå, lika bra o göra sig lite fin då) sen vänta på att ewe ringer.


Nadia ringde förut och frågade om jag ville jobba eller om hon skulle ta mitt pass, gissa om jag blev glad då ? Haha. "Jag tänkte, solen skiner, du kan göra vad du vill, jag kan jobba.. Du kan softa" Hahaha, rolig jävel är hon :D Det tackar vi för iaf! Men imorrn äre 10 timmars jobb som väntar. Huga och jag som har så jävla ont i ryggen och allt, och det lär väl inte bli nån massage ikväll heller som vanligt. Ska man måsta bli galen snart? I want you tralalla



Aja, ska ta mig en efterlängtad dusch med mitt korta hår nu. Det går skitfort ;) Im fast these days. Skriver nog mer sen, eller ja... Jag skriver mer sen, det kan ni ju räkna ut själva.

adios



Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<<
Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards