Alla inlägg under augusti 2007

Av Emma Strandh - 13 augusti 2007 01:04

sitter o lyssnar på brownboy - superman.. så jävla bra låt. får mig o tänka fett mycket o det är iof jobbigt men nödvändigt. jobbiga tankar som kommer upp men när man överväger så känns det ändå värt det o ta risken, you make me smile och det är sånt som spelar roll. vet inte vad jag skulle göra om det gick åt helvete men den smällen får jag ta då


ikväll har jag bara varit med ewe, skönt har det varit... min favorit no matter what. hon o tobbe är lixom the ones, tobbe är min bror o ja skulle aldrig ha kommit såhär långt i mitt liv utan hans hjälp o stöd, o att han alltid tar hand om mig o har gjort det hela livet... va skulle ja göra utan han ? vettefan, inte nåt bra iaf. ewe är min bästaste bästa kompis som ja inte vet hur ja har lyckats vara utan såpass länge, vi har alltid varit kompisar men aldrig på dethär sättet. är jävligt glad att vi kom varann så nära för jag har aldrig haft nån bättre kompis och så är det bara. bättre än er två finns inte, älskar er över allt :) bästa bästa.


det känns som att livet håller på att gå åt helvete för alla i min omgivning, inklusive mig själv... det finns en grej som keep me going och utan det vet jag inte vad jag skulle göra asså, det håller på att bli höst och hösten för alltid med sig dåliga saker. grejen är bara att denhär gången kan det ändra hela mitt liv, få hela mitt liv o tvärvända i en fucking usväng som jag inte är beredd på. men jag klarar mig alltid det har jag alltid gjort, kommer alltid göra. så det är jag inte orolig för...


Nu blev det en lång och sentimental blogg här fan, haha. har iaf fått låna första säsongen av oth av zofie nu, men kan inte börja titta ikväll för då kommer ja aldrig kunna somna för då kommer ja vilja se avsnitt efter avsnitt oså ;P och imorrn ska ja jobba ensam me nadia ! hmm undrar hur det ska gå jag, det kommer gå bra tror jag men man vet ju aldrig. men vadå det kan ju inte mer än att gå åt helvete som jag brukar säga






even though im not your man, you not my girl, ima call you my shawty

cause i cant stand to see you treated bad, i beat his ass for my shawty

and we aint did nothin that we aint supposed to do, cause you my shawty


 



Av Emma Strandh - 12 augusti 2007 23:08

Idag har dagen varit riktigt lessam. Inte imorse för då var den underbar men sen när jag vaknade var den riktigt kass... Allt har bara gått utför känns det som, och folk gör det inte bättre heller. Ewe gör det bättre men fan ingen annan, du gör det men du verkar inte vilja det idag.. Jobbigt för jag vill det,jag vill det varje dag o vill att hela mina dagar ska vara såna <3



Nu ska jag gå hem,vill inte. Hatar mitt hem..


Gammal bild sen i vintras!

Av Emma Strandh - 11 augusti 2007 22:01

Idag har jag gjort verkligen ingenting. Vaknade vid halv3 tiden och insåg att jag hade sovit alldeles för länge som vanligt nuförtiden. Men ibland måste man få sova länge åxo.


Sen klev jag upp o tog på mig kläder, gick ut med hundarna o gick o la mig i sängen igen. Och där har jag legat tills typ nyss, haha. Skönt har det varit men det känns som att mina muskler har typ förtvinat haha, måste ut o gå snart lite. Ska bort till karl viggo viking (kalle) o hämta en film tror jag så jag har nåt o titta på ikväll. vill att zofie ska bli klar med sin oth säsong åxo så vi kan bytlånas snart!! hon har ettan och jag har tvåan, så ska vi byta ett tag så vi kan se den andra. Vill ha fyran o femman åxo, men det är en annan femma.


Fyller år om fem dagaaaaar :D wiho. tråkigt o bli 17 iof, va ska man med den åldern till? haha.. sämst. aja, bara 369 dagar kvar till jag får bestämma över mig själv.


Ska torka håret o platta det nu så jag känner mig som folk, har lixom ingen ork till nått idag känns det som. hoppas det är bättre imorrn när jag ska va me ewe:) ska ut med hundarna nu. ciao





O ewe du vet att ja skulle göra va som helst för dig o william bara ni ber mig <3 älskar er.



Av Emma Strandh - 11 augusti 2007 01:14

Hade skrivit en hel jävla novell sen försvann det bara:( så nu ORKAR jag inte skriva om jag gör det imorrn är ändå ledig i helgen. Puss

Av Emma Strandh - 10 augusti 2007 00:58

Sitter här nu, har inte gjort så mkt sen jag skrev sist. Har inget o göra heller så därför skriver jag i väntan på bättre tider - hoppas de kommer snart annars skriker ja.


Vill ha nån film o titta på åxo så ja inte tänker så mycke, tror ja ska se blood in blood out,den är skit bra :) Missade lite på slutet sist ja såg den så ja måste se om den om ja ska förstå helt. så det ska jag nog göra, eller one tree hill avsnitten... Kan dom fan utantill haha men dom är ju sååå jävla bra så vad ska man göra lixom ?


Imorrn vet ja inte va ja ska göra, börjar jobba kl 16 iallafall, men jobbar pil så ja vet inte hur länge ja jobbar... ganska drygt men ändå skönt om det är lugnt :) Då får man gå tidigt, hoppas det är en sån dag imorrn. behöver iof pengarna men,behöver va ledig lite med. Är ledig heeeeeeela helgen iaf :) Eller ja lördag söndag men de va riktigt längesen jag ens var ledig en dag på helgen. så det ska bli hur nice som helst! underbart :D ...hoppas jag hittar nåt o göra bara annars är det ju bortkastad tid.


Ska lägga mig o se på lite tv nu iallafall :) ciao folks.


Jag o mina favoriter på jobbet som jag tycker mest om o jobba med:) ewe o alex. alex e sjukast i hela världen o rolig somfan, hahaha. o ewe är bäst bara för hon är min bästa vän såklart ;D och bra att jobba med åxo såklart.


Av Emma Strandh - 9 augusti 2007 22:39

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. wie :) nu är jag glaaaaaaad somfan. den känslan har jag inte känt på länge men nu är det bra=)


Har inte gjort nånting idag, åkte på en liten roadtrip till hammarstrand med lina imorse o kom hem vid 16tiden, sen softade jag lite. käkade mat med mamma o dom sen duschade jag o gick till jobbet:) gick ner till danne o william en sväng med o myste lite med älsklingen åxo. (wille alltså haha)


Vi har haft städdag på jobbet för att våran andra chef kommer tillbaka från sin semester på måndag. Det var ganska jobbigt men efter ett tag så fick ja ett ryck o då gick det bra. Sen fick jag o ewe gå hem tidigast av alla för vi hade gjort vårat o behövde gå hem. så vi gick:) Sen har vi suttit på en parkbänk nu ganska länge o pratat om livet, ibland får vi såna pratstunder då vi verkligen pratar om ALLT... det är mysigt ;D o roligt. bra o få prata av sig me nån man kan lita på som man vet är tyst om precis allt. mah homegirl :D haha.


Nu ska jag inte göra så mkt, funderar vart min mamma är nånstans? Inte hemma iallafall. Undrar om hundarna varit ut,hoppas fan det för jag orkar verkligen inte gå ut med dom. Har skitont i armen o tova drar ju så jävla mkt;/ kanske får gå en liten sväng med dom. Sitter även i arbetskläderna haha, tog hem o ska tvätta dom,så blev det kallt ute så jag tog på mig den och har inte tagit av mig den än bara, haha.


Basaric har gett mkt så jävla mkt bra låtar så jag är sååå glad över det :D tack tack min vän. Kolla in hans blogg åxo, har den länkad här.. Mycket bra musik faktiskt :)



fan va glad jag är:)!! gah kan inte beskriva känslan.. bara evelina som kan förstå :D:D:D:D






Av Emma Strandh - 9 augusti 2007 16:34

16.37

Klev upp 11 imorse, så kom lina och hämtade mig så åkte vi på en liten roadtrip till hammarstrand :) Haha! två smala med mos tack sa lina och tänkte på en viss person, ahahah. Jag dör. "ketchup på moz?"


Iallafall. Det var nice o åka lite bil långt, tycker om det. Lina tycker inte om det för hon tycker inte om o köra idag, haha. Men nu är jag iallafall hemma och ska duschaaaa!! äntligen, fett skönt skare bli. Sitter bara o tare lite chill, sen ska ja ner på jobbet o städa kl 20. TÄÄÄÄÄRT...



aja. Nu ska ja gå o duscha ;D Skriver mer sen folks. ciao



I can love you like no one can


Av Emma Strandh - 9 augusti 2007 03:26

Until the day of my death, to my very last breath, I'm gonna love you when no ones left



03.28

Kan inte sova... Är inte trött, har iof inte försökt heller men. Ikväll har ja inte gjort ett shit, verkligen ingenting. bara suttit här, inte duschat än ens. haha.. Orkar ingenting, är helt sjukt slut i huvudet o kroppen. Deppig o helvete :/ Allt är skit nu. Frågan är bara hur länge till det kommer att vara så ? för ärligt jag orkar snart inte dehär


 Nu sitter ja o väntar på att One tree hill ska börja kl 05, sen ska ja sova en stund. Sen ska jag upp kl 10 o duscha sen kommer Lina och hennes morföräldrar o hämtar mig för vi ska åka till deras stuga. Lina ska bara skjutsa dom dit sen åka hem igen o jag ska följa med som sällskap. har ändå inget liv och inget annat för mig så varför inte:) Kul o umgås med Lina åxo. Måste va lite me ewe imorrn känner jag nog!! Det känns som det var längesen nu my loooove. Ska träffa vilma åxo för ja ska nog få mina kläder. Sen är det städdag nere på jobbet så ska vi städa från 20-22.. Fuckt :/


Basaric va här o pratade med mig o rökte lite förut, haha han e sjukt rolig:) snäll åxo. Min vääään. Han är bäst ;) Lillen fyller år snart, 16 år :D 27 augusti, säg grattis till han då!


Nu ska jag inte skriva mer,får ont i axeln. Skriver imorrn när ja kommer hem från roadtripen;) Puss.

Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards