Alla inlägg under augusti 2007

Av Emma Strandh - 9 augusti 2007 00:18

But it hurts when i think, when i let it sink in. Lying here in the dark, It hurts alot. stay up till 4 in the morning and the tears are pouring, and i wanna make it worth the fight, what have we been doing for all this time?


Don’t ever wanna have to go and give you up.




Av Emma Strandh - 8 augusti 2007 21:59

idag har jag badat med zofie!! fett nice väder men nu tog de slut. Efter badet tog vi bussen,zofie åkte hem och jag åkte och jobbade! Stängde med alex och grejade. Jobbigt men nu göre inte så mkt för jag har ändå inget liv



 (snodde denna av frida)

Min största rädsla är: Att nånting ska hända mamma eller tobbe och att jag inte ska klara av skolan när jag är såhär less

När jag var liten bestämde jag att jag skulle bli det här när jag

blev stor: flygande ponny, fuckt men så var det. hahaha

Det här ryktet tror jag inte på: man ska inte tro på rykten överhuvudtaget,iaf inte när man bor här

Måste jag ha en homosexuell upplevelse blir det med: det blir inte.

Så här många barn vill jag ha: 2 st

Min favoritparfym är: britney spears fantasy,amor amor och min puma

Jag ångrar att jag: inte började i nån sport som jag fortsatte med

De här superkrafterna skulle jag vilja ha: trolla

Vad har jag själv för bild av mig: rolig snäll och otolerant

Finns det liv på andra planeter, hur ser det ut: typ som på scary moive 3

Så här skulle jag vilja bli hjälte: rädda nån från nånting

Ingen av mina kompisar vet detta men i själva verket

är jag rädd för: om jag skriver det här så blir det ju inte bara mina kompisar som vet...

Det här räddar jag ur min brinnande lägenhet: datorn och mina dogs

Vad tycker jag mest om för typ av filmer: college filmer

Vilken är min typ av tjej/kille: en snygg jävel med fin kropp och snäll...

Om 10 år skall jag ha genomfört detta: skaffat mig fett med pengar

Om 100 år tror jag världens ser ut så här: om 100 år så är det katastrof här

Av Emma Strandh - 8 augusti 2007 12:02

sol idag med :D wohoooooo. happyface ;D jag är glad nu när vädret är såhär grymt asså... hörde iof att det ska regna imorrn bara för jag är ledig såklart ;/ Sämst.


Ska dra o bada nu med zoffan!! CIAO

Av Emma Strandh - 7 augusti 2007 20:21

Im loving it. Vädret alltså, så jävla skööööönt... Har legat och glassat på sporthallen i två dar nu med my girls. Idag drog ewe iof hem så fort vi kom ner typ för hon ville inte va kvar,tyckte det var kallt. Men jag o vilma stannade till 4=) Var där med mina kusiner,moster, hennes kille o mamma. Fett nice,vilma var bara med Hanna hela tiden o lekte i barnpoolen o i lekparken haha.


Efter badet så gick vi in till stan o mötte Ewe och William:) Käkade på kebabcity (jag o ewe tog en tugga var typ) sen kom tobbe och hämtade min iPod som han ska låna:( Jobbigt jag som älskar min ipod mest av allt. Får väl lyssna på telefonen eller nåt, kommer slå ihjääääl han om den försvinner!! Men klart man lånar ut den till världens bästa storebror=) Vad gör man inte lixom,hah.


Igårkväll så var jag först med Kalle o Sebbe hemma hos kalle, bara en liten stund. Sen gick ja hem så ringde Vilma o ville att ja skulle komma ner till henne o sova där o se en film o umgås, det var tur att hon ringde för jag vill inte vara ensam nu när jag mår såhär, det är fett jobbigt. Iaf på kvällarna.. :/ så då gjorde jag det. Kalle fick komma o hämta mig o skjutsa mig till statoil för det var mörkt, sen mötte jag vilma där sen gick vi hem till henne och pratade massa o såg en skitbra film,fast vi somnade efter typ en halvtimme, skönt.


Nu sitter jag hemma hos ewe och chillar lite bara, ska hem o duscha om ett tag. Känner mej kletig på hela kroppen efter värmen idag, äckligt men jag klagar inte för jag vill ha väääääääärme!! Great


Nästa vecka fyller jag år;D då vill jag ha massa presenter och uppvaktning!! kommer säkert bara få en present typ en blomma för 15 kr av vilma, hah. Då dör jag ju



Nu ska jag dra vidare o umgås en stund sen gå hem o take a dusch. Ciao


Av Emma Strandh - 6 augusti 2007 18:44

Livet är neråt nu. Verkligen neråt. Det enda positiva är att solen skiner :D


Igår kväll så jobbade jag, sen gick jag hem o duschade sen gick jag bort till Kalle. Där var han o Sebbe, så satt ja o sebbe o kollade på lite tv osv... chillade,medans kalle nördade framför wow som vanligt. Sen åkte vi ut o va borta ett tag, sen på shell o köpte bullar som jag inte åt upp o cola. Sen hem till kalle igen och då slocknade jag på två röda.


Jag vaknade imorse och fick veta att det var fiiiiiiiiiinväder, så då klädde jag på mig o gick hem och bytte om till bikini,sen skjutsade mamma ner mig på sporthallen där jag legat större delen av min dag med Ewe William Danne Vilma o Cattis:) Sen ewes mamma o syster åxo. Nicenice!! sen drog alla o de va bara ja o vilma kvar, så låg vi o pratade o myste lite sen tog ja bussen till  nacksta för ja skulle jobba. Det var ingen lätt match, höll på svettas ihjäl, flöt bokstavligen bort asså. Skitvarmt!!! Men jag behövde bara jobba 2 timmar så det var ju skönt iaf. Nu är jag hemma o ska duscha=) Sen får jag se vart kvällen tar mig! ska nog va me kalle o sebbe iaf.

 Ciao folks, ska duscha nu. Puss


saknar dig.

Av Emma Strandh - 5 augusti 2007 00:56

Orkade inte vara hemma längre, så jag bad Sebbe komma och hämta mig... Så gjorde han det, sen åkte vi på Bigboy och handlade mat och mig och Kalle sen åkte vi hem till kalle o åt. Sen nu sitter jag här o tare chill bara,vet inte hur jag ska orka upp imorrn till kl 11. Jävla skitgöra det är o göra på jobbet som vi inte orkade/hann göra idag för då hade vi varit färdiga nu typ,o vi stängde sju lixom.Menmen, nu ska jag göra nåt annat kanske prata med kalles ödlor eller nåt. Fast vid närmare eftertanke så,nej tack dom är creepy!! när man kollar på skräckfilm så börjar dom alltid krafsa på rutan o försöker rymma så man skiter på sig hahah. Jobbiga parasiter.



Vill ha dig här, nu nu nu nu nu.

Skriver mer imorrn när jag har jobbat färdigt,sviker er inte mina trogna läsare;) Puss 

Av Emma Strandh - 4 augusti 2007 23:35


I'm try'na do my best but I can't stop starin'
Goin' insane from the things you're doin'
lots of guys all around but U got my focus


It's somethin' that I want and it's U
There's somethin' that I want, boy, it's U



Uppdaterar 23.38

 Nu är jag hemma. Har varit nere på stan en sväng, sen åkte jag hem till Ewe. Vi gjorde inte så mkt, gick en prommis med hundarna o snackade lite. Sen gick jag hem i princip. Nu sitter jag här och lyssnar på en skitbra låt som får mig o tänka mycket dåliga tankar :( Aja..



Ska sova om ett tag, börjar jobba 11 imorrn. Fuck va tidigt jag kommer va riktigt trött. Men som tur är så jobbar jag inte heldag!! Woooh, skönt.


Har iaf jobbat idag, gick ganska smärtfritt. Jobbade med Ewe Sandra o Nadia, fast sandra fick gå hem 1600. Sen blev det fetjävla ruuush asså, med stort R. Var kö ända ut på vägen hahah.. Men det var bra;) Aja.


Nu ska jag lägga mig o dö eller nåt. Ciao Folksssssss


he's more than a man, and this is more than love, the reason that the sky is blue... but clouds are rolling in, because he's gone again


Av Emma Strandh - 4 augusti 2007 21:22

Jag har verkligen mycket idioter i min omgivning. Är så less o förbannad så jag orkar inte ens skriva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fitta



Saknar dig:(

Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards