Alla inlägg under augusti 2007

Av Emma Strandh - 4 augusti 2007 00:16

Jag är så fucking irriterad nu så jag skulle kunna döda nån ful idiot. Hahahaha, har fått nog av patetiska barnungar som inte ens kan dissa riktigt. Inte stava eller nånting? Som går till personangrepp så fort argumenten tar slut, om man ens kan kalla det för argument. FJANT. Fattar inte hur jag har stått ut med dig såhär länge? Never again, aldrig mer om du inte förstår engelska. haha... Idiot. Palla bry sig ens.. Icke.


Aja, vad har jag gjort idag då? Absolut ingenting. Jag kunde inte sova inatt pga massa olika anledningar, mitt liv är verkligen dåligt nu. Det sugeeeeeer... Så jag somnade typ 8 imorse, sen sov jag till 15.55, och jag började jobba 1600... Haha lyckat va:) Men jag kom bara 10 min försent, och det gjorde inte så mycket. Men jag fattar inte hur jag kunde sova så jävla länge? Jag brukar sova till två typ max för sen skriker mamma. Hahha.. Aja.


Sen har jag jobbat från 16 till stängning.. Det gick väl bra, fett med folk iaf. Rush hela tiden men det är bra. Kassan var på skitmkt;) Det var grymt. Men det är ganska jobbigt med så mycket folk, fast vadå tiden går ju snabbare. Alex drog iaf vid typ 6 tiden så det var jag sandra o nadia som stängde, det gick över förväntan bra faktiskt. Aja.


Jobbar hela helgen iallafall. Fredag lördag söndag... Fast på söndag jobbar jag pil, fett skönt :) Slipper jag stägningen som är jobbigast. Imorrn jobbar jag med Sandra Ewe o Nadia iaf, det är bra med Ewe. Älskar o jobba med henne eftersom det är min bästa kompis o allt :D


Nu sitter jag här ensam och ful. Ska gå och duscha strax sen sova, kan ju inte sova över imorrn igen. Men ewe ska ringa och väcka mig 11 så det är ju bra!! Om jag inte slår av telefonen som jag har tendens att göra i sömnen ibland.


Btw, nån som har en mobiltelefon till salu ? :) Skulle vara fett uppskattat.


Jaja, ska sluta skriva nu och gå o duscha lite. Ciao fuckers 

Av Emma Strandh - 3 augusti 2007 04:09

Hälften av alla mina inlägg har rubriken "Less" eller "trött" hahah... Men det är så mitt liv ser ut för det mesta, antingen är jag less, lessen eller trött. Sjukt.. Aja. Ska inte beklaga mig hela jävla tiden!


Har bara suttit här o legat o tittat på tv hela natten, varför jag inte har sovit när jag ändå inte har nåt o göra är för mig en gåta? Vill inte sova på min sista lediga dag innan hel-helgen. Jobbar fredag lördag söndag, jobbigt men mkt pengar blire ju=)


Nu ska jag lägga mig ner o se på tv och se om jag somnar.


Jag önskar att du vore här o kunde finnas i min närhet. <3 du är mycket mer än du tror... Du är bäst.



Nu drar jag, börjar jobba 16 imorrn hoppas jag inte försover mig. hahah :D Pusskram. Kommentera gääärna mina inlägg för det är ni jävligt dåliga på!!




Av Emma Strandh - 3 augusti 2007 01:04

Fan vad dagarna går fort asså. Satt o tänkte på det nyss... Det kändes som igår jag skulle börja nian lixom. Men nu har det hunnit gå två jävla år? Hur är detta möjligt... Innan man ens har hunnit säga cheese så är man 50 bast lixom med barnbarn o grejer. Längtar inte tills jag blir gammal jag. Då kommer jag säkert få dödsångest och tro att jag ska dö snart, så trodde jag när jag var typ 6år. Hahah.. Fan va ja tänker idiotiskt, aja. Det tar vi då, nu är nu. Man ska leva i nuet har jag hört:) Lite svårt men man försöker väl.


Inget bra äre på tv heller, jag är fruktansvärt trött och behöver sova. Men orkar inte, vill inte.. Vill se på film men jag är less på alla mina filmer, och om jag ser på film så kommer jag ändå bara somna. Alltså är det lika bra att dö på en gång.


Var ute o åkte lite bil med Lina och Evelina förut åxo:) Soft.. Men jag var irriterad o less som jag har varit hela kvällen. Verkligen täääärd...


Nu ska jag dra vidare. Ciao

Av Emma Strandh - 2 augusti 2007 20:01

Yeah. Less är jag just nu asså... Förbannat irriterad o less. VERKLIGEN less !!! Fyfan... Idioter finns de gott om asså, indeed.


Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 12 o gjorde mig lite iordning, sen tog jag bussen ner med Sandra på stan. Så gick vi och åt världens godaste macka, Sandra fick en godare iof men det gjorde inte så mycket, fick ju smaka iaf ;)


Sen gick vi och kollade på underkläder haha. Fick en skitfin bh av henne... :) I för tidig födelsedagspresent, fast hon vill ge mig nåt mer men ja vet inte ja.. Tycker inte så mycket om o ta emot presenter o shit. Men men va gör man? Jag längtar iaf efter tatueringen bara. Sen skiter jag i resten :S, palla fylla 17 då? Verkligen en riktigt värdelös ålder. Vill bli 18 så jag kan BESTÄMMA själv över mitt liv. Inte ha nån som håller på o kontrollerar mig o säger åt mig va ja ska göra osv. Dvs mamma :P Haha..


Aja, nu ska jag gå och gräva ner mig och hitta nån jag kan döda eller nåt.

 So long fuckers





 Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hade planer men dom sprack ju som vanligt fan. skit liv




23.38

Nu är klockan snart midnatt, och här sitter jag själv som den idiot jag är född till. Fett tråkigt


Mår inge bra nu, vill bara lägga mig under jorden och komma fram till jul. Har god lust asså... Tobbe skulle vart här hade det inte varit lika svårt to deal with this. Älskade bror :(


Har inte en blekaste om va ja ska göra nu ikväll, vill göra nåt iaf. Jobbar sen fredag lördag söndag, alltså vill jag göra nåt innan jag säger upp mig från livet. Ska fan göra det, säga upp mig som människa, dotter, kompis, elev, personal, lillasyster, partner,  person överhuvudtaget. Jävla skitLIV..


Inget bra på tvn heller, som vanligt. Har inge mycket pengar och jag som håller på och sparar till både plattång, tatuering och utomlandsresa. Hur ska jag få ihop alla dom pengarna då? När jag inte ens har ork till att jobba så mycket som jag borde. Fuckt..


Livet just nu kan jag bara nämna med ett ord: Värdelöst.


Nu har jag klagat klart, stackars er men jag har fan inte tvingat er att läsa. Nu ska jag se på nån dålig film och ligga i min dåliga säng med mitt dåliga humör. hejdå

Av Emma Strandh - 1 augusti 2007 15:15

Fan, är så jävla trött o irriterad nu. Somnade typ 7 imorse, sen kommer Sandra aka dampskadan o hoppar upp på min balkong och tokbankar i flera timmar imorse, fan va tröttsamt. Riktigt irriterad blev jag o de har typ inte släppt riktigt än, men de e lugnt. Jobbar ju inte idag iaf :D:D:D:D


Sitter o väntar nu på att Ewe ska sluta jobba för vi ska promenixa ;) Blir väl som vanligt till typ Ica lr nåt sen hem till henne, hahaha. Hennes promenader är verkligen inget o hurra för!.. Aja


Sitter o pratar med Fanny Westerlund på msn, fan längesen man såg henne. Tusen år sen känns det som... Inte så konstigt kanske med tanke på att hon har flyttat för ganska längesen men. Iaf roligt o prata gamla minnen ;)


Nu ska jag gå. ciao



Uppdaterar 1910

Sitter hemma hos Ewe med henne o William nu :) Willy har fortfarande feber lilla hjärtat, stackarn :( Han håller på få tänder tror dom. Han e koka-ägg-varm :/ Jobbigt för han lillen. <3


Vi har inte gjort så mkt, vid 16tiden gick ja o mötte henne William o Danne på ica, så köpte jag en pirog som jag åt här hemma sen. Den var äcklig... Blä.


Har skitont i kroppen åxo, sämst äre. Skitont i armarna, speciellt i högra. Vettefan va ja har gjort heller, irriterande. Det sticks o bränner lixom, fan.


Ikväll vet jag inte va ja ska göra, ska lägga mig o sova ganska tidigt tror jag eftersom Sandra kom o väckte mig så fucking tidigt imorse så jag håller på somna så fort jag blinkar!! Herregud, det ledde ju ändå inte till nåt bra för jag följde ju ändå inte med på stan. Orkade inte, ville duscha om jag skulle ner men jag orkade inte så då sket jag i stan. Ska gå imorrn istället o fixa massa grejer... Viktiga saker!!!



Aja, ska hålla i William nu så Ewe kan göra badvatten. Staaaaaaackars min lilla bääääbiiiiiiiiiiiiiiiiz


Presentation

Omröstning

Känner vi varann?
 Ja, vi är nära vänner
 Ja, men bara ytligt
 Nej, men vet vem du är
 Nej, men vi har träffats

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards